Ethalon Optic

Preţuieşte privirea ta!

Prin furnizarea datelor cu caracter personal prin e-mail sau telefon, va exprimati acordul prelucrarii lor in scopul comunicarii sau prestarii serviciilor medicale solicitate.


REXONE-EYE este un dispozitiv non-invaziv, bazat pe tehnologia QMR (rezonanță moleculară cuantică), care oferă un tratament durabil pentru toate formele de sindroame de ochi uscat. QMR este un fenomen fizic în care, printr-un un semnal electric alternativ cu un interval de frecvență între 4 și 64 MHz, se obține o stimulare a metabolismului celular și o regenerare a țesuturilor și celulelor, putându-se astfel restabili comportamentul fiziologic corect.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Acest tratament se realizeaza cu ajutorul unor electrozi fixați într-o mască purtată de pacient peste ochii închiși. Între mască și suprafața feței este plasat un material special, de unică folosință, care răspândește uniform stimularea QMR în zona pleoapelor. Terapia constă din 4 ședinte de tratament de 20 minute fiecare, la interval de o săptămână.

În timpul tratamentului pacientul resimte o ușoară senzație de căldură sub mască. La sfârșitul sedinței pacientul trebuie să rămână cu ochii închiși câteva minute, pentru a evita un ușor disconfort (vedere încețoșată) care poate apărea din cauza presiunii măștii asupra ochilor. Terapia cu REONE-EYE nu provoacă dureri, nu necesită produse analgezice sau sisteme externe de răcire.

PACIENȚI PENTRU CARE NU ESTE RECOMANDAT ACEST TRATAMENT:

  • Pacienti cu vârsta sub 20 ani
  • Femei însărcinate
  • Pacieți cu dispozitive medicale active implantate (de exemplu, stimulatoare cardiace sau aparate auditive)
  • Pacienți care efectuează terapie pentru cancer
  • Pacienți care au suferit o intervenție chirurgicală oftalmologică în ultima lună

Rexon-Eye
Rexon-Eye


*** Discount-urile nu pot fi combinate cu alte oferte sau campanii active.

Lentile gravate
Lentile personalizate
Lentile inscriptionate