Ethalon Optic

Preţuieşte privirea ta!

Prin furnizarea datelor cu caracter personal prin e-mail sau telefon, va exprimati acordul prelucrarii lor in scopul comunicarii sau prestarii serviciilor medicale solicitate.

Program de Fidelitate Club Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta


Pentru a deveni membru al clubului Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta, va asteptam in optica noastra să achiziționați ochelari si accesorii cu o valoare minimă de 900 lei și să completați formularul de înscriere.

Veți primi pe loc cardul Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta adaptat tipului de achizitie initiala și veți beneficia de discount-uri pentru toate comenzile ulterioare.


Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta ”Reteta”

Primiți cardul pe loc la achiziție cu o valoare minimă de 900 lei și beneficiați de 2% discount pentru comanda actuala si pentru toate comenzile ulterioare cu valoare cel putin egala cu cea pentru care s-a acordat cardul, doar pentru prescriptii cu lentile monofocale.


Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta ”Progresiv”

Pentru cumpărături care depășesc suma de 2000 lei beneficiați de 3% discount pentru comanda actuala si pentru toate comenzile ulterioare ale titularului pentru ochelari cu lentile progresive cu valoare cel putin egala cu cea pentru care s-a acordat cardul.


Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta ”Progresiv Special”

Pentru cumpărături care depășesc suma de 5000 lei beneficiați de 5% discount pentru comanda actuala si 15% pentru toate comenzile ulterioare ale titularului pentru ochelari cu lentile progresive cu valoare cel putin egala cu cea pentru care s-a acordat cardul.


Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta ”Junior”

Pentru cumpărături care depășesc suma de 700 lei si beneficiați de 3% discount pentru comanda actuala si 3% pentru toate comenzile ulterioare ale titularului cu valoare cel putin egala cu cea pentru care s-a acordat cardul.

Pentru consultatii ulterioare in optica noastra pina la implinirea virstei de 18 ani se aplica un discount de 50%.

Eliberarea unui astfel de card se face cu acordul unui parinte sau oricarui alt reprezentant legal.


OPTIUNEA ”RECOMANDA UNUI PRIETEN”

Recomanda optica noastra unui prieten si ofera-i cardul tau la prima lui comanda. Prietenul va beneficia de un discount de 3% daca va comanda produse de minim 900 lei iar tu vei avea activata optiunea ”Recomanda unui prieten” care iti va aduce un discount suplimentar de 5% care se va adauga celui existent pe card la o comanda ulterioara.*** Discount-urile nu pot fi combinate cu alte oferte sau campanii active.


REGULAMENT PROGRAM DE FIDELITATE CLUB ETHALON OPTIC – PRETUIESTE PRIVIREA TA

Prezentul program de fidelizare a clientilor este organizat de catre Ethalon Optic SRL, cu sediul în judeţul Galati, str. Traian, nr.81, înregistrată la Registrul Comerţului cu nr. J17/1647/2016, CIF RO 36791046.

Participarea la campanie atrage acceptarea implicită şi necondiţionată a prezentului Regulament Oficial al campaniei de către participanţi.


MODALITATEA DE FIDELIZARE

Programul de fidelizare se va derula prin emiterea cardurilor de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta, care vor fi acordate clientilor Ethalon Optic SRL in conformitate cu conditiile de eliberare.


TERMENI SI CONDITII

1.1 Cardul de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta se emite gratuit persoanelor fizice, clienti ai Ethalon Optic care indeplinesc conditiile de eliberare si solicita acest lucru prin completarea unui formular de inscriere.

1.2 Cardul de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta nu este un card de debit sau de credit si este recunoscut ca generator de drepturi doar in locatia mentionata si in conditiile prezentului regulament.

1.3 Cardul de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta se emite numai pe baza formularului de inscriere in programul de fidelitate, completat integral de client. Completarea partiala, incorecta sau ilizibila a tuturor rubricilor formularului de inscriere in programul de fidelitate acorda dreptul Ethalon Optic SRL sa refuze emiterea cardului de fidelitate.

Prin completarea corespunzatoare a formularului de inscriere in programul de fidelitate, clientul adera la termenii si conditiile prezentului regulament. Ethalon Optic SRL va preda personal cardul de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta catre client.

Discount-urile nu pot fi combinate cu alte oferte sau campanii ale Ethalon Optic.

1.4 Clientul poate beneficia de facilitatile programului numai prin prezentarea unui card valabil inainte efectuarii achizitiei.

Prezentarea cardului ulterior finalizarii achizitiei nu asigura acordarea facilitatilor aferente programului de fidelizare.

1.5 Poate fi folosit un singur card in cadrul unei proceduri de achizitionare a produselor Ethalon Optic.

1.6 Cardul este emis de Ethalon Optic SRL si poate fi utilizat în conformitate cu regulamentul programului de fidelizare Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta, disponibil pe www.ethalonoptic.ro.

Utilizarea acestui card constituie acceptarea termenilor și condițiilor menționate.

Ethalon Optic SRL își rezervă dreptul de a schimba termenii și condițiile fără o notificare prealabilă.


DURATA DE VALABILITATE A CARDULUI

Ethalon Optic SRL are dreptul oricand sa sisteze acest program de fidelitate, postand in acest sens un anunt pe site-ul propriu, www.ethalonoptic.ro, cu cel putin sapte zile calendaristice anterior datei sistarii.

De la data sistarii, cardul de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta isi pierde valabilitatea, iar clientilor li se anuleaza toate drepturile dobandite in programul de fidelizare.


PIERDEREA, FURTUL SAU DISTRUGEREA CARDULUI DE FIDELITATE

In cazul pierderii, furtului sau distrugerii cardului Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta, clientul are dreptul sa se adreseze Ethalon Optic SRL in vederea inlocuirii cardului de fidelitate.


DREPTUL ORGANIZATORULUI DE A MODIFICA CONDITIILE PROGRAMULUI DE FIDELIZARE

Ethalon Optic SRL are dreptul de a modifica oricand si asa cum considera oportun si/sau necesar conditiile de derulare a programului de fidelizare si a prezentului regulament fara ca detinatorul cardului de fidelitate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta sa aiba dreptul sa se opuna sau sa solicite despagubiri.


DREPTUL ORGANIZATORULUI IN CAZ DE FRAUDA SAU ABUZ

In cazul unei utilizari frauduloase sau abuzive a cardului de fideliate Ethalon Optic – Pretuieste privirea ta, Ethalon Optic SRL are dreptul sa anuleze acel card.

In cazul in care posesorul cardului are un comportament care aduce atingere bunei functionari, patrimoniului, imaginii si/sau renumelui Ethalon Optic SRL sau personalului si colaboratorilor sai (de exemplu comportament inadecvat, indecent sau jignitor in incinta magazinului, tulburarea ordinii si linistii publice, distrugerea bunurilor organizatorului, sustragere de la plata, defaimare,reclama negativa, etc.), Ethalon Optic SRL are dreptul sa dezactiveze cardul de fidelitate, clientul pierzand avantajele acordate prin cardul respectiv.

In acelasi context, Ethalon Optic SRL are dreptul sa refuze includerea ulterioara a clientului in programul de fidelitate.


PROTECȚIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la aceasta campanie promotionala, participantii sunt de acord, in mod expres si neechivoc, cu privire la: colectarea si prelucrarea de catre Ethalon Optic SRL a informatiilor furnizate in momentul participarii la campania promotionala, stocarea acestor date si prelucrarea lor si in alte scopuri decat cele anterior mentionate, respectiv: reclama, marketing si publicitate realizate de catre Ethalon Optic SRL.

Participantii la campania promotionala isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, ocupatia, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin, etc. si a transmiterii acestora catre Ethalon Optic SRL in scopul acordarii facilitatilor stabilite prin acest Regulament.

Ethalon Optic SRL va pastra confidentialitatea cu privire la datele personale ale participantilor la campania promotionala si le va utiliza numai in scopurile stabilite prin Regulament.

Participantii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor cu caracter personal in orice moment, din motive intemeiate si legate de situatia personala.

Participantii au, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (cu modificarile si completarile ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opozitie, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum si dreptul de a se adresa justitiei.

Datele cu caracter personal colectate in cadrul acestei campanii promotionale nu vor fi dezvaluite catre terti, cu exceptia imputernicitilor Ethalon Optic SRL si cu exceptia cazurilor in care Ethalon Optic SRL trebuie sa respecte obligatiile impuse de legislatia in vigoare.

Prin participarea la campania promotionala, participantii confirma cunoasterea prevederilor prezentului regulament si isi exprima acordul in privinta acestora si cu privire la includerea datelor personale in baza de date a Ethalon Optic SRL in scopul participarii la promotie.

Toti cei inscrisi sunt de acord sa informeze Ethalon Optic SRL cu privire la orice schimbare care are loc in datele lor de contact in timpul promotiei.

Datele personale ale beneficiarilor cardurilor de fidelitate vor ramane in inregistrarile contabile ale Ethalon Optic SRL, conform legislatiei fiscale in vigoare.

Lentile gravate
Lentile personalizate
Lentile inscriptionate